5% kvar bara

ligger här o väntar att mina jordgubbar ska växa klart på farmville det är bara 5 % kvar, nörd? hell no. haha, har pluggat so nu så är ganska säker på det provet tills imorgon. sen så snart är det fredag woho!! ja måste köpa kläder va härligt :) aja pusspuss <3

xoxo emma


emma is back

shaa, kom precis hem från dansen shit har blivit så jävla ovig i sommar asså kan inte göra nåt längre haha, och sen när vi skulle göra sånna där balett hopp, hahha. men iallfall så rammla oh my va kul dt va aja, nu måste ja plugga järnet hahh puss <3


xoxo emma

Godnatt för idag och God morgon Oktober !

Pappa ska förhöra en sista gång om so provet tills imorrn, sen ska jag gå upp och sova. Sover ganska dåligt så idag ska jag gå lägga mig tidigt. Man behöver sömn. Puss och Godnatt på er !


Ny kategori : Kläder

Titta runt lite på kläder, speciellt toppar, vanliga t-shirtar och linnen. Gick in på forever21 och blev rikitigt kär i deras topp garderob, fanns riktigt snygga t-shirtar och linnen där. Hittade några snygga och roliga toppar. Egentligen ville jag visa hela deras garderob men valde ut några.

 


Vad tycker ni ?


AV Lovisa

Emma påminnde mig nyss om att jag ska ta med mig något som är betyder något för mig. Alla andra som redan har gjort det har tagit med som foton och jag tror att jag också ska göra det. Men jag undrar vad jag ska ta med för foto.

Vitiligo,

Kom hem vid kvart i fyra eller något, Slutade ganska sent idag och vi drog över på tiden på hk. Missade trummorna totalt. Jag som ville vara med. Vi hade provmsom gick ... helt okej. Efter fick vi göra kakor som blev helt misslyckade och vi glömde pärlsockret på. Har suttit vid datorn en stund och lyssnat på musik. Ska alldeles strax börja träna på so provet som vi har imorgon. Kan nästan allt. Som tur har jag gjort min matte läxa redan så då har jag en läxa mindre. Men jag måste och fixa min broshyr som ska vara färdigt på fredag. Och jag har gjort hälften ungefär. Ska också fixa lite med no sak. Ska skriva om en sjukdom om huden, skelettet eller något. Jag valde en sjukdom som heter Vitiligo. Tycker att den är ganska hemsk hudsjukdom.



Stackar man !

Emma tyckte att den här bilden var läskig när jag visade henne den föut på no timmen.
_____________________________________________________________________________________


Vitiligo sjukdomen som gör att kroppens pigment försvinner.


hihi :D

Om jag ska färga håret så vill jag verkligen ha Rachel Bilsons fina färg, och hennes frisyr är riktigt snygg. ! Perfekta bruna nyansen enligt mig :)
Det får ju vara brunare också.


Brunt hår ?

Har funderat en lång stund på att färga håret brunt, har tröttnat på mitt mörka hår under det ljusa. Det ser så ful ut. Själv tyckert jag att jag har fin "nyans" på vissa ställen. Brunt hår är också fint och då slippar man det fula utväxten och allt. Vet inte vad jag ska göra. Vi får se i framtiden. !


Plugghäst ?

Plugg,plugg och mera plugg. Det är det enda jag gör nu på fritiden. Har massor av läxor, inlämning uppgifter, prov och allt skit varje vecka. Det är därför jag inte har hunnit skriva och alla som går i 8:an eller har gått vet att 8:an är jobbig. Har inte ens gått på nån fotbollsträning på typ en månad för vi har så mycket läxor. Det suger. Men jag tog min tid nu för att skriva varför jag inte skriver. Nu vet ni varför iallfall. Ska fortsätta lyssna på musik och plugga. Puss !


Mitt öga ser lite konstigt ut såg jag nu, haha ;)


.

nej fan det åskar fy va läskigt hatar det här ni vet inte hur rädd ja blir haha puss xoxo emma

noo



 oh nouu, mitt minne är slut på datan hah, fuck <3
 xoxo emma


pluggar till prov, usch fy o blää



xoxo emma


helu

shashaa, igår så åkte vi till dalarna precis efter dansen hade slutat hah, för att fira farfar som blev 70. och på vägen så åkte vi förbi macke( min farbror) som hade krockat scarry, det va skit nära att han dog men ibland har man tur. så idag tidigt tidigt åkte vi in till kupolen och åt på taco bar och sånt sen så åkte vi till nän marknad hah som va skit stor med massa grejjer och karuseller. o nu sitter jag här och vill åka hem eftersom det är skola imorgon och så dära. och nu inser jag hur tråkigt inlägget blev. but vem bryr sig aja puss puss
xoxo emma

Hhi

Haft massor läxor och jah har inte orkat skriva, men det har vart bra och så, Va hos tandläkaren igår och testade en sak till tandställningen som jag kommer ha bakom tänderna. det är inte räls, men kommer få det sen :( Imorrn kommer det va jätte roligt ! längtar haha ! :D


bio


tagen på heron såklart ;)


yes, isöndags hah länge sen så va vi på bio och såg ugly truth (?) hah shit hur stavas det? men iallafall den måste ni se, hahhah puss
xoxo EMMA


yee

hellu bloggen, hela veckan har bara var pluggplugg och plugg. men idag i skolan så började vi med disa! hah Din Inre Styrka Aktiveras om ni undrar sen hade vi lite andra grejor sen islutet hade vi trummor woho! :) det gck vell sådär, jup så imorgon är det äntligen helg woho!! igen asså det känns som att det va måndag typ igår det går skit snabbt bara 4 veckor kvar tills höstlovet hah, men vi hörs? puss
 

.

bästa uppdaterningen imorgon puss

 xoxo emma

love


ojj man såg inte så bra men love u! lovisa, jag rebecka & josefin <33

xoxo emma


hellu hellu hellloooooooooooooo

shit länge sen ja skriv men gud så mkt läxor och skit det är nu! hah men snart är det höstlov! :) sen jullov woho! haha men iaf bara 5 dar kvar till helg iaf nu ska ja fortsätta med det ja gör och bilder från bion igår kommer snart! puss <3 xoxo emma

Playa del sol !

Det kommer en ny serie ! FY fan det är ju bara bäst ! Älskar det ! Blev så himla glad när jag fick reda på at det kommer en till serie ! Lovisa

*

Har vart på min syrras jobb och ätit frukost. Hon jobbar extra på hotell vid frukosten så vi fick äta där. Gott var den och en rejäl frukost så är jätte mätt. Ska åka till skärholmen som sagt med emma och josefin och sen på bio. Kram LOVISA

20 nov

och nu idag så är det bara 2 månder tills jag fyller år! haha 20 november då blir man fjortis dåra..

at home

kom nyss hem hah, asså har garvat HELA kvällen! omg hah, imorgon ska jag o lovisa till skärholmen och sen på bio mysigt va? men vi hörs imorron pussssar xoxo emma

Var tvungen att ta bort bilden. för ful för att visas. ! Lovisa

mohaha


SKICKA GRISAR ELLER NÅTT PÅ FARMVILLE. HAHA !

Vi hade 10 spelare idag, en för lite. Det blev förlust, men vi spelade riktigt bra även om vi var för få. Men efter så dushade jag och så. Och har suttit och gjort min framsida till min turist broshyr, det blev för ful så gjorde en ny som jag blev nöjd med. Ska fortsätta med det under kvällen. Har lyssnat på musik, speciellt MJ. Kan fortfarade inte riktigt förstå att han är död. Älskar verkligen honom!  Han är bäst.  ska fortsätta lyssna på honom nu. Ses !


lördag

morron bloggen,vaknade kanske 9:30 om ni undrar. hah, idag har jag dans från typ 14:20 till 17:00 sen ska vi på någon 40 års fest och då hänkar jag på hah. nu ska ja städa mitt rum. eller nej det ska ja inte nu vet ja inte vad jag ska göra pusspuss


Fotboll om en timme

Ska snart på match med 94:orna sen ska jag nog bara ta det lungt och så. Det är ju helg ! Måste fixa med norge broshyren. Ska göra det nu faktiskt, chingeling ! ;)


Friday im in love

nu är det klart hihi, Puss och Godnatt på er!


http://www.youtube.com/watch?v=hfRe_g1gD4g&feature=related 
 
låt grejen blev jätte konstig men om ni vill lyssna klicka dära xD

xoxo emma


farmville

guu är sjukt trött asså när det är helg så går man inte och lägger sej 8 precis och jag är trött nu!? aja mina strawberries har växt klar 5 % kvar baa! haha tönt? nejdå. nu ska ja bara sitta o vänta tills det är klara, intressant va? vi hörs imorron.
 


yee

xoxo emma


xoxo Gossip girl

Sitter här vid datorn och snart ska vi stroma Lovisas syrra som sitter vid tv för vi vill titta på Gossip Girl. har gjort cashewnötter med choklad. Mums så gott ! ska titta på gossip girl nu !


Hatar skolan just nu !

Fy fan vad jag hatar skoldagarna. Slutar sent nästan varje dag och slutar halv 5 på torsdagar ? Hur orkar man ?! Gick hem innan emsable började för jag fick en sån spy känsla och fick jätte ont i magen och jag har massor av läxor jag ska göra. Just nu hatar jag hela skolan. Vad krångligt allt blev men alla ämnen. Jag och Emma ska ju köra trummor men jag känner att jag kommer inte orka gå i skolan till halv 5 och just på torsdagar när man pluggar in det sista av läxorna. Kanske slutar på trummerna men vill så himla mycket lära mig det, och det har jag gjort sen typ 5:an. Önskade att man kunde spola tillbaka tiden tills 7:an för då hade vi ett suveränt schema.


Kan igentligen inte skriva, eller jag ska inte skriva för jag har jätte mycket läxor att göra. Men jag ville bara säga avrför jag inte kommer skriva under dagen.


hejrå

shit ska möta lovisa om 2 min måste springa nu puss!



//emma

16/9 09

Nu är det en ny dag. Skola idag efter har jag fotboll. Har även hemkunskap idag, men jag tror vi ska ha teori. Jag som vill göra något ! Man kan inte deppa för det. Nu på morgonen har jag idrott. Det är ett av mitt favorit ämne. Måste göra mig färdig nu. Puss och Kram ! Vi ses efter skolan.





Gladast!

kom nyss hem från teatern haha! asså man tänker såhära att man ska sluta och så dära men fan va kul det är man är skit glad när man kommer hem vaje gång asså! haha. Asså ja dör nä fan ja är sjuk vi hörs!



Godnatt.

Är färdig med läxan nu. Ätnligen. Måste göra mig färdig för sängs nu. Får plugga spanskan i sängen. Man måste sova minst 9 timmar. Haha. Puss och Godnatt !


Sitter och pluggar.

Gör hemkunskapsläxan. Svara på 34 frågor och jag har svarat på hälften efter kanske 2 timmar. Jag blir galen på den här läxan och sen ska vi ha prov på det här. Det ska var inlämnat imorgon så måste sätta lite fart nu så att det här blir färdigt och jag har också spanska som är till imorgon.




Alldeles nyss. Hehe den bjuder jag på.



hjälp !?

farm ville (?) vilket skit asså jag ser ut som en gris på det fast ja har inte gjort nån sånna hära gubbe elr ngt! kan man ändra !? OMG!!

Tandställning.

vart i skolan idag, efter åkte vi till tandläkaren och där fick jag veta hur det var med mina tänder. På en bild såg det ut som att jag hade klor som tänder. Usch ! Ska ha en tandställning i gommen, så jag kommer inte kunna stänga munnen och som öppnar upp mitt bett. Kommer få längre huvud. Haha. Sen ska jag få räls på tänderna. Gud vad fult men det är vanligt. Ska först ha på under tänderna och sedan på över tänderna. Ska ha tandställningen i 1,5 - 2 år. Men resultatet kommer vara kanon. Kommer få jätte fina tänder. Nu vet alla det så då kommer jag inte skämmas sen. Man vill inte direkt se ut som Ugly Betty. Måste göra läxor nu. Puss och kram !




 



Nej tack till blå tandställning.




dagens BÄR


Blake Lively & Natalie Zea


blää

tjoho bloggen! idag så började vi ju 8 med hk det va teori så det va inte så kul sen titta vi på nån film haha asså. Men iaf nu är ja hemma eller var det kanske halv 3 då... Och då när jag kommer in i mitt rum bababa! Asså i morse var det skit stökigt asså alla kläder låg på golvet och så dära you know! nu va allt helt borta! mamma o pappa hade gjort om mitt rum asså det är det värsta som finns allt är fel och fult Hatar det! måste ta tillbaks allt sen USCH! nu ska jag börja med läxorna vi hörs sen!


stress

godmorron bloggen! Titta vad duktig jag är och skriver ett inlägg nu på morgonen fast jag har skit försenad vi börjar 8. Men som tur är kan mamma skjusa mig mohhaha. Men usch vilket inlägg! Vi hörs efter skolan puss


22:00

godnatt bloggen, har precis gjort klar hk läxan usch så mkt man ska kunna asså! Vi börjar 8 imorron med hk så det blir ingen sovmorgon men jag tror att vi ska göra rull tårta :). Hoppas han i min "grupp" är sjuk imorron då blir jag riktigt glad kan jag säga er! Men puss och Kram


Skönhetssömn

Ska sova nu. Godnatt. ! Lovisa

Måste skynda mig.

Ska iväg nu, ska hämta upp Daniel om 20 minuter så måste skynda mig. Kram !
Haha måste bara till lägga det här. Robert westling och boxer robert kan vara tvilllingar. Väldigt lika !


Lika som bär!?


Daniel Westling & Boxer Robert

LIKA!?


at home'

shulul. Kome hem för faktiskt inte så länge sen, vi slutade kvart i 4 med No som sög som vanligt hihi. Idag blir det bara massa plugg usch! och sen Färjan... 3! WOHO! Tv nörd!? hell no. Lovisa säger att jag ska skrivar renare så att man årkar läsa det man skriver ja ska försöka. men puss på er skirver snart igen <3


Lunch

Nu är vi hemma hos Lovisa, Vi äter lunch här isälltet för i skolan. Börjar om 40 minuter så vi tar det lungt. Efter skolan måste vi plugga och allt så kanske inte skriver. Måste äta upp nu Kram.


Blodprover på G.

Håller på att fixa mig. ska ta blodprover nu på morgonen. Det kommer ta en tid för det är ju så många som tar prover på morgonen. Måste skynda mig. Kram !


yep

grymt mkt uppdatering idag förresten! ni får börja vänja er.. hihi Puss


Yeah!

halåhalå, har kollat klart på " Ensam mamma söker " nu asså man blir alltid så glad när man kollar på det höhö :S. Men iaf nu ska jag försöka sova då Lovisa säger att man ska sova 9 timmar och det går ju inte när det är skola!? tänker dom inte på våran hälsa hallå? vi borde börja iaf 10 varje dag. Haha nejmen vi hörs imorron sötnosar :)


Är glad !






I gotta  feeling - Black Eyed Peas


Rubrik

Ska fixa köket nu, städa undan allt. Tråkigt men man får pengar för det. Efter ska jag nog fixa lite saker med bloggen och så. Måste arbeta med Norge saken och fixa där så. Har bestämmt mig för att skriva för hand. Tycker att det är roligast. Fast alla som jag har pratat med ska skriva på datorn så blir lite osäker vad jag ska göra. Ett svårt val. Men ovasset avd jag gör så kommer det bli snyggt. För jag gör alltid snygga, välarbetade projekt. Måste låta lite vuxen. (Oseriös) Kram


usch!

som lovisa sa: regnar skit mkt. jag hate hänkt ut mitt täcke för att det skulle bli kallt man sover bättre tror jag då? äh ja vet inte men iaf nu kom pappa in med mitt täck dyngsurt! Härligt!


Nu vräker det ner här.

Nu verkligen vräker det ner här. Ska strax börja laga mat till min fina familj. Har nog aldrig vräkt så här mycket. Det kom som en poff. Jag tycker att det är mysigt.


Är dom här änglarna tvillingar ?



(Klickbar)


Längtar efter..

20:00 tv3 del 2
 
Helena

Ulrika


Madelene


haha, ja vet tönt som man är bästa pogramet! :)


pic's


öh, normala jag och bror


öh.. ja

simon hor mormor


äh nu orkar ja inte lägga in fler bilder puss


Grattis mami

hej, sorry för jag inte har skrevigt något. men i igår då så kom pappa in och väckte simon och mej för att sjunga för mamma you know och så gick vi upp sådära sen ser jag på klockan att den bara är 7! wtf det är lördag och så väcker han oss 7! helt sjukt så ja sov typ bara 4 timmar om ni vill veta efter det så gick vi till mormor och åt frukost sen drog vi till taxinge och tittade runt och sådära efter det så åkte vi till ett hotell på dalarö där vi skulle sova hah, eftersom mamma fyllde 40 woho! gammla kvinna. Och så var det exagt ett år sen hon fick en Stroke och så dära. Sen idag fick vi också gå upp tidigt för att frukosten bara "serverades" 9 typ och sen så åkte vi äntligen hem hah..Så här sitter jag och är sjukt trött och inte årkar något har egentilgen läxor hemkunskapen och norge grejen. Sen måste jag städa rummet ojojoj. Sitter hära och chattar med andra halvan av bloggen. HOn gjorde en sånhära "love emma" ni ska få se den nu kul va? Puss


Och en bild på mami hihi


<3


Vad tycker ni ? Svart eller rosa ?

Gjorde om designen lite granna, ändrade bakrunden till rosa. Emma kommer nog bli glad för det e hennes favorit färg. Och sen ändrade jag inlägget till svart istället för grått. Jag tror att jag är färdig med Norge nu, men vet inte om allt är med eftersom jag var sjuk när alla andra fick pappaer om vad som skulle med och jag glömde fråga våran so lärare om ett papper. Och sen har vi också hemkunskaps läxa som jag inte heller har fått. Sitter och funderar på hur min broshyr ska se ut. Om jag ska skriva för hand eller på datorn.


Norge, Norge, vårt kära grannland.

Goddag/ Godmorgon !

Sitter och lyssnar på Johnossi.  Han är grym, iallfall visa låtar. Ska nu leta fakta om Norge. Ska göra en resebroshyr om Norge. Vi håller på med Norden på so:n. Måste göra det nu. Har föressten gjort några armband och ett halsband. Kommer nog inte skriva på hela dagen. Puss ! Lovisa

Fil:Flag of Norway.svg


Grattis till alla som fyller år idag,

Idag var jag som sagt i Skärholmen med mamma och min syster. Fick med en varm tröja hem, converse ( Jag vet att jag är typ den sista som hittat till dom), leggis, smyckesaker och böcker. Jag är en boknörd. Efter tittade vi på min lillasyrra som spelade. Dom vann med 11-1. Vi åkte hem och nästan direkt åka vi till mormor som fyllde år idag. Grattis till henne och ett grattis till Emmas mamma som också fyller idag. Det är därför Emma är borta. Fick fika hemma hos mormor och pratade och så. Var inte där så jätte läng stund. Vi åt middag sen. Det har inte hänt så mycket på kvällen, Ska läsa nu och sen ska jag sova. Godnatt. Lovisa

Ny kategori. Tips


(klickbar)


Blogg.

Vet att det är dålig uppdatering men har ingen lust att blogga, har tappat suget. Dels för att man inte vet vad man ska skriva om, har inga bilder och m.m Det gör så att det blir tråkigt att blogga. Kamera laddarn är borta i mitt rum, annars hade det kommit massor av bilder men min kamera är död. Jag vet inte vad jag ska skriva om för jag får inga ideér och det är trist. Nu vet ni iallfall varför jag inte skriver ofta. Och designerna har vi haft ett tag och vill göra om den men vi har somsagt inga nya bilder så det funkar inte. Ska göra andra saker nu. Lovisa

Hmmm ...

Ska åka iväg till skärholmen nu, puss ! L

Surt

hej bloggen, asså vet ni hur dum jag är jag fick ju precis kort aa så då köpte ja typ den minsta plånboken haha, sen så tappa ja bort mitt rosa bank kort, as sur belv ja sen idag så hittade jag det! asså jag har tre fack elr två bara tror jag och där va bank kortet!! asså fatta va sur ja blev!. jag tappade bort min bankort i min plånbok där det finns tre fack asså klantigt!? yesbox men imorron dara jag till dalarö med familjen vi ska vell bara va där o ha det gött! men nu ska ja göra annat vi hörs!
Bamsekramar
Emma





älskar den här tjejen grymt mkt ska ni veta <3


gwrhrghwh

Åkte aldrig och handlade,v vi hann iinte så har vart sur hela kvällen för det har jag sett fram imot  hela veckan. Men ska göra lite andra saker nu. Kram Lo

SKolan börjar snart !

Ska möta upp Emma om två- tre minuter. Vi drar till skolan och så dära. Efter ska jag och mamma åka och handla tror jag. Skriver när jag kommer hem igen. Ha så trevligt så länge. Puss och Kram ! // L

Love u lovisa

trött trött trött, Godnatt
e

Vill bara säga en sak : Älskar dig Emma mer än något annat.


cool

assså ni fattar inte hur trött jag är. phuu. sörmlanndsleden sög! men iaf snart ska ja vell på dans usch ja pallar verkligen inte menmen. vi hörs sen hehe puss

e


Har skit tråkigt :(

Sörmansleden var såklart tråkig fast med kompisarna blev det ännu bättre. När jag kom hem hamnade jag på soffan och försökte sova men syrran tittade på en gammal film som jag tittade på också. Har verkligen ingen idee om ´vad man ska skriva om men hejssvejs ska gå. L

090909

Godmorgon alla! yes, så idag ska vi gå sörmlandsleden(?) tror ja det hette, usch så tråkigt. Fast ändå är det bättre än att sitta i skolan och plugga. Lovisa och jag ska träffas 20 i 9 om ni undrar, asså shit suger på att skriva haha allt blir bara så kort och tråkigt. Men iaf vet inte när vi kommer hem, sen ikväll är det  dans KUL. Menmen nu ska ja se vad ja ska ha på mej tror det blir en t.shirt o jeans. Yexbox men vi hörs när vi kommer hem då da? PUSS E

kul datum i dag föresten 09 09 09 mohaha

kväll

Har vart hos doktorn idag, ska ta prover och såna saker. Ska titta på idol nu och sen göra pannkakor tills imorrn och sen blir det Heroes ! . Älskar det. Puss LOVISA

hellu!?

sv: haha, varför ska jag berätta om tröjan svara nu då johan :)

e


Tisdag den 8 September 2009.

Har inte orkat skriva, har mått ganska dåligt dom senaste två veckorna. Inte för att någon har dött eller så men kroppen har mått dåligt. Kan man säga så ? Och idag är jag sjuk. Ska till doktorn idag, senare på eftermiddagen och se om det är något fel på mig. Har också träning idag men vet inte riktigt om jag ska gå. Jag gillar inte att gå till en doktor. Mamma tror att jag har blivit laktointolerant. Att det har kommit tillbaka. Va det förut när jag var liten. Jag var väldig allergisk när jag var liten, fick tillochmed speciell mat på apoteket tror jag. Men ska läsa lite nu, snart kommer jag somna känner jag då kanske allt det onda går över, hoppas det. Och imorgon ska vi på utfyklt med skolan, ska gå från tumba eller tullinge, nått på t var det iallfall till lida. Roligt, skulle inte tro det. Men hoppas att jag mår bättr imorrn. Ska läsa nu, Puss och Godnatt ! // Lovisa


RULF

hahah, you know what i mean? men iaf we are back on bloggen liksom har inte pallat skrivat och så. but i dag vare skolan ofc.hände inge spec där precis. sen gick vi hem till lovisa och kollade på slumdog milloner (?) grymt bra. nej shit vi börjar 8 imorron me hk tror ja oh fuck är med den sämsta personen, elr aa vi hatar varandra o allt går piss hah. men vi hörs imorron då?
puss på er

e

duktig man är..

 nu ska ja rensa hela min garderob, haha önska mej lycka till
e

titta vad ja fick :)




hihi, ballt va? tack så mkt Anders :)
ska dra till centrum me mamsen nu hah kommer strax

//Emma


sorry

godnatt, bättre uppdatering imorron blir det puss e

Hemkunskap imorgon :D

Har vart på fotbolls träning som gick sådär. Imorgon ska jag spela match med 94:orna. Ska vell bli roligt. Ska duscha nu och så Puss ! LR


*

hemma nu, ska fixa rummet nu heh puss

Fick sovmorgon :D

Internet var riktigt segt när jag kom hem igår kväll så skrev aldrig då och nu vet ni varför. Det var jätte roligt på s. Vi gjorde Fast dom skadade sig inte och inte bilen heller. Älgen sprang ut på ängen efter. När jag kom hem gick jag och la mig  nästan direkt. Idag är det skola. Ska ha musik först nu på morgonen. Efter är det några lektioner. Men jag måste göra mig färdig nu. Puss ! ;) Lovisa


Längtar tillbaks !


RSS 2.0